Nyheter

Visa upp dina Instagram-bilder

Nu kan man äntligen länka in sitt Instagram flöde och visa upp sina bilder man publicerar på Instagram även på Barndagboken.
Dessa bilder kommer att visas i tidslinjen för din dagbok.

För att hantera Instagram-konton, börja med att gå till startsidan för din dagbok så du ser tidslinjen. Till höger över tidslinjen finns ett litet kugghjul, klicka på den så öppnar sig en popupruta. Här ser du befintliga Instagram-konton som du har länkat till din dagbok och som bilder kommer att visas ifrån. Klicka på knappen, Instagram för att lägga till ett nytt Instagram-konto. En ny ruta kommer att öppnas och du får möjlighet att logga in på ditt Instagram-konto och en fråga om vi får rättighet att visa dina bilder. OBS, detta sker direkt hos Instagram, vi kan inte se dina uppgifter som du har när du loggar in på ditt instagram-konto.
Du kan när som helst ta bort ett kopplat konto genom att klicka på kryss-ikonen efter kontot. Då slutar vi direkt att visa nya bilder från detta Instagram-konto. 

Detta var en större av många små nyheter senaste tiden. Vi jobbar på flera och hoppas att dessa snart ska komma ut. Saknar ni något eller har hittat något som inte fungerar som det är tänkt? Tveka inte att kontakta oss på [email protected]


Erbjudanden från samarbetspartners

Under senaste tiden har vi utvecklat en sida där vi har gjort det möjligt att hitta de hetaste erbjudandena från våra samarbetspartners.
Här finns det med mängder av olika erbjudanden bland annat böcker, leksaker, kläder, barnvagnar mm.

Denna sida hittar ni här eller genom att klicka på Erbjudanden i menyn längst ner på sidan.

Som medlem på Barndagboken får man tillgång till ytterligare funktioner för att hitta de bästa priserna.

Vill du också synas på Barndagboken eller erbjuda våra medlemmar produkter till bra priser? Tveka inte att kontakta oss på, [email protected]


Välkommen till Barndagboken!

Efter flera års arbete är det äntligen dags att öppna dörren till Barndagboken. En portal där du kan skapa dig en dagbok helt gratis och berätta för dina vänner vad som händer i din familj.

Du kan skapa fotoalbum och ladda upp bilder. Lägga till dina barn och registrera längd och vikt och vilka framsteg de gör. Är du nyfiken på hur en dagbok kan se ut finns här ett exempel.

Du kan även skapa olika grupper, t ex en grupp för just din ort. I varje grupp kan man även skapa olika rum där man diskuterar olika ämnen, t ex skolavslutningar, luciafirande e dyl.


Vi är beroende av Era idéer

Barndagboken är inte färdigutvecklad utan kommer ständigt att utvecklas med hjälp av Er användare. Det är ni som bestämmer vad ni vill ha för funktioner på sidan. Vi tar mycket gärna emot tips på funktioner som ni saknar på sidan. Vi vill också få reda på vad ni tycker är mindre bra på sidan och hur vi kan förbättra dessa saker


Samarbeten

Barndagboken är mycket intresserad av samarbete både med företagare och privatpersoner. Vill du synas på sidan eller på annat sätt hjälpa till med något är det bara att kontakta oss.


Barndagboken på flera språk

Barndagboken finns idag enbart på svenska. Vi har dock en systersida vid namn Babiry. Denna sida fungerar exakt som Barndagboken, skillnaden är att Babiry är på engelska. Skapar man en dagbok på Barndagboken, så har även Babiry’s användare möjlighet att besöka den.Kategorier