Nyheter

Välkommen till Barndagboken!

Efter flera års arbete är det äntligen dags att öppna dörren till Barndagboken. En portal där du kan skapa dig en dagbok helt gratis och berätta för dina vänner vad som händer i din familj.

Du kan skapa fotoalbum och ladda upp bilder. Lägga till dina barn och registrera längd och vikt och vilka framsteg de gör. Är du nyfiken på hur en dagbok kan se ut finns här ett exempel.

Du kan även skapa olika grupper, t ex en grupp för just din ort. I varje grupp kan man även skapa olika rum där man diskuterar olika ämnen, t ex skolavslutningar, luciafirande e dyl.


Vi är beroende av Era idéer

Barndagboken är inte färdigutvecklad utan kommer ständigt att utvecklas med hjälp av Er användare. Det är ni som bestämmer vad ni vill ha för funktioner på sidan. Vi tar mycket gärna emot tips på funktioner som ni saknar på sidan. Vi vill också få reda på vad ni tycker är mindre bra på sidan och hur vi kan förbättra dessa saker


Samarbeten

Barndagboken är mycket intresserad av samarbete både med företagare och privatpersoner. Vill du synas på sidan eller på annat sätt hjälpa till med något är det bara att kontakta oss.


Barndagboken på flera språk

Barndagboken finns idag enbart på svenska. Vi har dock en systersida vid namn Babiry. Denna sida fungerar exakt som Barndagboken, skillnaden är att Babiry är på engelska. Skapar man en dagbok på Barndagboken, så har även Babiry’s användare möjlighet att besöka den.Kategorier