Nyheter

Visa upp dina Instagram-bilder

Nu kan man äntligen länka in sitt Instagram flöde och visa upp sina bilder man publicerar på Instagram även på Barndagboken.
Dessa bilder kommer att visas i tidslinjen för din dagbok.

För att hantera Instagram-konton, börja med att gå till startsidan för din dagbok så du ser tidslinjen. Till höger över tidslinjen finns ett litet kugghjul, klicka på den så öppnar sig en popupruta. Här ser du befintliga Instagram-konton som du har länkat till din dagbok och som bilder kommer att visas ifrån. Klicka på knappen, Instagram för att lägga till ett nytt Instagram-konto. En ny ruta kommer att öppnas och du får möjlighet att logga in på ditt Instagram-konto och en fråga om vi får rättighet att visa dina bilder. OBS, detta sker direkt hos Instagram, vi kan inte se dina uppgifter som du har när du loggar in på ditt instagram-konto.
Du kan när som helst ta bort ett kopplat konto genom att klicka på kryss-ikonen efter kontot. Då slutar vi direkt att visa nya bilder från detta Instagram-konto. 

Detta var en större av många små nyheter senaste tiden. Vi jobbar på flera och hoppas att dessa snart ska komma ut. Saknar ni något eller har hittat något som inte fungerar som det är tänkt? Tveka inte att kontakta oss på [email protected]Kategorier