Erbjudanden

Här listar vi ett urval av heta erbjudanden från våra samarbetspartners. Som medlem har du ett större urval.

 
Elbil för barn 12V - Röd SUV 2x25W

Elbil för barn 12V - Röd SUV 2x25W

Elbil för barn 12V SUV 12V elbil för barn i tufft SUV utförande med 2x25W motorer (båda bakhjulen driver) och 12V4.5Ah batteri. Lämplig för barn 3-7 år. Många finesser Trots det låga priset, är denna elbil för barn extrautrustad med 2,4Ghz trådlös fjärrkontroll, LED-belysning, MP3/USB/SD-port, inbyggda högtalare, radio, öppningsbara dörrar, enkel knappstart, säkerhetsbälte mm. Batteriladdare medföljer. Flera roliga ljudfunktioner såsom motorljud vid start, tuta mm ingår. Upplyst instrumentpanel. Dubbla motorer Denna elbil för barn är utrustad med dubbla motorer. En motor på 25W/st på båda bakhjul, vilket innebär totalt 50W motoreffekt. Många billiga elbilar för barn på marknaden har bara en motor på 15-25W vilket gör att den blir svag och bara driver på ett hjul. I värsta fall orkar motorn knappt driva bilen framåt förutom för de allra minsta barnen på helt slätt underlag. Vi har valt att endast sälja elbilar för barn med dubbla motorer och lite högre totaleffekt, då det är stor skillnad i åkglädje om bilen har lite högre effekt och driver på båda bakhjulen. Då vi köper dessa elbilar för barn direkt från fabrik utan mellanhänder och säljer med låga marginaler till våra kunder, kan vi ändå hålla priset på samma nivå som liknande elbilar med endast en motor. Dämpning bak och fram Elbilen har dämpning både bak och fram. Mått LxBxH: 105x57x51 cm. Vad påverkar priset på elbil för barn? De flesta billiga elbilar för barn på marknaden har vanligtvis låg motoreffekt (i Watt) och/eller har bara en motor som driver endast på ett hjul vilket innebär att produkten är av lägre kvalitet, trots att den ser likvärdig ut på bild. En annan kostnadsbesparing är att bara använda ett billigare 6V batteri med lågt energiinnehåll (få antal Ah) vilket gör att elbilen måste laddas redan efter en kort stunds användning. Var därför observant om information om dessa viktiga parametrar inte framgår i säljarens produktbeskrivning, eftersom specifikationerna om batteri, motoreffekt, antal motorer mm vanligtvis utelämnats pga elbilen är av lägsta kvalitet. Ibland förekommer även att en elbil ser identisk ut, men att storleken/skalan på den ena är betydligt mindre, vilket inte framgår så lätt på bild. Vill du ha en billigare elbil för barn än denna modell, så har vi en modell med dubbla motorer och 12V batteri här - i samma prisklass som andra butiker säljer elbilar med bara 1 motor och 6V batteri för. Denna billigare variant av elbil presenteras i videon nedan:

1888 SEK 2995 SEK

Elbil för barn Audi TTRS 12V 7Ah 2x25W - Svart

Elbil för barn Audi TTRS 12V 7Ah 2x25W - Svart

Elbil för barn - Audi TTRS Licenserad Audi TTRS elbil för barn med 2x25W motorer (båda bakhjulen driver) och 12V7Ah batteri. 12V elbilar är betydligt starkare än modeller som använder 6V. Lämplig för barn 3-7 år. Många finesser Trots det låga priset, är denna modell Audi TTRS elbil för barn extrautrustad med säkerhetsbälte, 2.4Ghz trådlös fjärrkontroll, 3 hastighetslägen (2 lägen framåt, samt bakåt), LED-belysning, MP3/USB/SD-port, inbyggda högtalare, enkel knappstart mm. Batteriladdare medföljer. Flera roliga ljudfunktioner såsom quot;bilradio quot; som spelar musik, motorljud vid start, tuta mm ingår. Upplyst instrumentpanel. Dubbla motorer Denna elbil för barn är utrustad med dubbla motorer. En motor på 25W/st på båda bakhjul, vilket innebär totalt 50W motoreffekt. Många billiga elbilar för barn på marknaden har bara en motor på 15-25W vilket gör att den blir svag och bara driver på ett hjul. I värsta fall orkar motorn knappt driva bilen framåt förutom för de allra minsta barnen på helt slätt underlag. Vi har valt att endast sälja elbilar för barn med dubbla motorer och lite högre totaleffekt, då det är stor skillnad i åkglädje om bilen har lite högre effekt och driver på båda bakhjulen. Då vi köper dessa elbilar för barn direkt från fabrik utan mellanhänder och säljer med låga marginaler till våra kunder, kan vi ändå hålla priset på samma nivå som liknande elbilar med endast en motor. Dämpning bak och fram Elbilen har dämpning bak och fram. Mått LxBxH: 103x62x44 cm. Gratis frakt Levereras kostnadsfritt till utlämningsställe. Vad påverkar priset på elbil för barn? De flesta billiga elbilar för barn på marknaden har vanligtvis låg motoreffekt (i Watt) och/eller har bara en motor som driver endast på ett hjul vilket innebär att produkten är av lägre kvalitet, trots att den ser likvärdig ut på bild. En annan kostnadsbesparing är att bara använda ett billigare 6V batteri med lågt energiinnehåll (få antal Ah) vilket gör att elbilen måste laddas redan efter en kort stunds användning. Var därför observant om information om dessa viktiga parametrar inte framgår i säljarens produktbeskrivning, eftersom specifikationerna om batteri, motoreffekt, antal motorer mm vanligtvis utelämnats pga elbilen är av lägsta kvalitet. Ibland förekommer även att en elbil ser identisk ut, men att storleken/skalan på den ena är betydligt mindre, vilket inte framgår så lätt på bild. Vill du ha en billigare elbil för barn än denna modell, så har vi en modell med dubbla motorer och 12V batteri här - i samma prisklass som andra butiker säljer elbilar med bara 1 motor och 6V batteri för. Denna billigare variant av elbil presenteras i videon nedan:

1688 SEK 2995 SEK

Elbil för barn 12V - Sportbil

Elbil för barn 12V - Sportbil

Elbil för barn - 12V sportbil 12V elbil för barn i tufft sportbils-utförande med 2x25W motorer (båda bakhjulen driver) och 12V4.5Ah batteri. Lämplig för barn 3-7 år. Många finesser Trots det låga priset, är denna elbil för barn extrautrustad med 2,4Ghz trådlös fjärrkontroll, LED-belysning, USB/SD-port, radio, tre hastighetslägen, säkerhetsbälte, mjukstart, öppningsbara dörrar, enkel knappstart mm. Batteriladdare medföljer. Flera roliga ljudfunktioner såsom motorljud vid start, tuta mm ingår. Upplyst instrumentpanel. Dubbla motorer Denna elbil för barn är utrustad med dubbla motorer. En motor på 25W/st på båda bakhjul, vilket innebär totalt 50W motoreffekt. Många billiga elbilar för barn på marknaden har bara en motor på 15-25W vilket gör att den blir svag och bara driver på ett hjul. I värsta fall orkar motorn knappt driva bilen framåt förutom för de allra minsta barnen på helt slätt underlag. Vi har valt att endast sälja elbilar för barn med dubbla motorer och lite högre totaleffekt, då det är stor skillnad i åkglädje om bilen har lite högre effekt och driver på båda bakhjulen. Då vi köper dessa elbilar för barn direkt från fabrik utan mellanhänder och säljer med låga marginaler till våra kunder, kan vi ändå hålla priset på samma nivå som liknande elbilar med endast en motor. Dämpning bak och fram Elbilen har dämpning både bak och fram. Mått LxBxH: 96,1x51x44,1 cm. Vad påverkar priset på elbil för barn? De flesta billiga elbilar för barn på marknaden har vanligtvis låg motoreffekt (i Watt) och/eller har bara en motor som driver endast på ett hjul vilket innebär att produkten är av lägre kvalitet, trots att den ser likvärdig ut på bild. En annan kostnadsbesparing är att bara använda ett billigare 6V batteri med lågt energiinnehåll (få antal Ah) vilket gör att elbilen måste laddas redan efter en kort stunds användning. Var därför observant om information om dessa viktiga parametrar inte framgår i säljarens produktbeskrivning, eftersom specifikationerna om batteri, motoreffekt, antal motorer mm vanligtvis utelämnats pga elbilen är av lägsta kvalitet. Ibland förekommer även att en elbil ser identisk ut, men att storleken/skalan på den ena är betydligt mindre, vilket inte framgår så lätt på bild. Vill du ha en billigare elbil för barn än denna modell, så har vi en modell med dubbla motorer och 12V batteri här - i samma prisklass som andra butiker säljer elbilar med bara 1 motor och 6V batteri för. Denna billigare variant av elbil presenteras i videon nedan:

1288 SEK 2495 SEK

Rektangulär studsmatta 4,27x2,44m Pro

Rektangulär studsmatta 4,27x2,44m Pro

Rektangulär studsmatta 4,27x2,44m (14x8ft) Pro Rektangulär studsmatta där allt du behöver ingår. Stabil modell med ram av galvaniserat stål. Hoppmattan (4,27x2,44m) består av UV-beständigt PP material. Säkerhetsnät (184cm högt), stege och extra tjockt kantskydd ingår. Denna rektangulära studsmatta har 92 fjädrar av högsta premiumkvalitet, hela 21cm långa. Kantskyddet består av rejält vadderad PVC, 25mm tjock. PVC har högre hållbarhet än kantskydd tillverkade av PE. Ram av #216; 60mm, 3.00mm tjock galvaniserat stål Stabil konstruktion med ram #216; 60mm av 3.00mm galvaniserat stål som tål en användarvikt upp till 150Kg. Många svagare studsmattor tål bara 100kg användarvikt. Alla ben på denna rektangulära studsmatta är tillverkade i rejäla #216; 60mm rör med ståltjocklek 3.00mm. När ståldimensionen inte framgår i produktbeskrivningen används vanligtvis en lägre diameter och lägre ståltjocklek på 1.00-1.20mm, vilket gör studsmattan ostadigare samt mindre hållbar. Stege ingår Stege ingår, men den syns inte på produktbilderna. Nätet på utsidan, eller nätet på insidan - vilket är bäst? Nätet på insidan av skyddsstolparna är bäst, främst för lite ovanare hoppare. Vana hoppare vill helst ha nätet på utsidan. När nätet är på insidan blir hoppningen lite säkrare, då barnet inte riskerar att hoppa på fjädrarna, eller slå i stolpar/ram. Nackdelen är att hoppytan upplevs som lite mindre. Fördelen med nätet på utsidan är just att studsmattan känns större och luftigare. Vilket som är bäst är alltså en smaksak, och påverkar inte priset. Vi säljer flera olika modeller studsmattor, med nätet både på insidan och utsidan av stolparna. Kraftiga premiumfjädrar Alla Trekkrunner rektangulära studsmattor använder guldgalvaniserade fjädrar av premiumkvalitet. Detta ökar motståndskraften mot korrosion med upp till 50% jämfört mot billigare standardgalvansierade fjädrar. Tjockleken på stålet i fjädrarna är #216;3.2mm mot normalt #216;3.0mm på andra studsmattor. Denna rektangulära studsmatta är utrustad med Trekkrunners kraftfullaste premiumfjärdrar som är hela 21cm långa (50 varv). Se bilden på fjädrarna, så ser du skillnaden i kvalitet. Vilken storlek på rektangulär studsmatta ska jag välja? Vi säljer flera rektangulära studsmattor. De två största är mycket stora och kraftiga modeller. Den största är 5,48x3,96m - en av marknadens allra största studsmattor för hemmabruk. Även om det quot;bara quot; är ca 1 meter ytterligare i varje riktning, är den större modellen hela 55% större - 21,7m #178; totalyta jämfört mot den näst största 14m #178;. Tänk på att det inte utifrån produktbilderna går att bedöma skillnaden i storlek mellan de olika modellerna, eftersom bilderna är i olika skalor. CE certifierad och godkänd för Sverige Studsmattan är CE certifierad. Studsmattan har svensk manual och svenska säkerhetsföreskrifter på studsmattans säkerhetsmärkning, vilket är ett krav för att CE märkningen ska vara giltig i Sverige, men som tyvärr ibland saknas. Saknas giltig CE märkning är studsmattan en säkerhetsrisk. Ändå säljs dessa i Sverige av vissa utländska e-handlare med svensk hemsida. Eftersom vi är ett svenskt företag följer vi Konsumentverkets säkerhetskrav för studsmattor. Gratis hemleverans Observera att då denna rektangulära studsmatta är byggd i rejält tilltagna dimensioner (vikt 188kg!) levereras den i flera långa och tunga paket som inte ryms i en vanlig personbil. Därför bjuder vi på gratis hemleverans vid köp av denna studsmatta.

6188 SEK 8495 SEK

Studsmatta-paket 3,05m Convex

Studsmatta-paket 3,05m Convex

Studsmatta med skyddsnät 3,05m Studsmatta-paket där allt du behöver ingår. Stabil modell med ram av galvaniserat stål. Hoppmattan (3,05m i diameter) består av UV-beständigt PP material. Säkerhetsnät (180cm högt), kantskydd och stege ingår. Denna studsmatta har 60 fjädrar. Många av stormarknadernas billiga studsmattor med diameter 3,05 har endast 30-40 fjädrar, vilket leder till sämre funktion. Kantskyddet består av rejält vadderad PVC, 21mm tjock. PVC har högre hållbarhet än kantskydd tillverkade av PE. Vi avråder av säkerhetsskäl för ditt barn från att köpa en billig studsmatta utan dessa viktiga säkerhetsdelar. Därför har vi valt att inte sälja studsmattor utan dessa tillbehör inkluderade. Ram av #216; 38mm, 1.35mm tjock galvaniserat stål Stabil konstruktion med ram #216; 38mm av 1.35mm galvaniserat stål som tål en användarvikt upp till 150Kg. Många svagare studsmattor tål bara 100kg användarvikt. Även benen på denna studsmatta är tillverkade i #216; 38mm rör med ståltjocklek 1.35mm. När ståldimensionen inte framgår i produktbeskrivningen används vanligtvis en lägre diameter och lägre ståltjocklek på 1.00-1.20mm, vilket gör studsmattan ostadigare samt mindre hållbar. De allra billigaste studsmattorna har inte galvaniserat stål och rostar därför lätt. Då framgår det vanligtvis inte i produktbeskrivningen att konstruktionen är galvaniserad. Convex nätstolpar Denna modell studsmatta har böjda stolpar för nätet. Nätet på utsidan, eller nätet på insidan - vilket är bäst? Nätet på insidan av skyddsstolparna är bäst, främst för lite ovanare hoppare. Vana hoppare vill helst ha nätet på utsidan. När nätet är på insidan blir hoppningen lite säkrare, då barnet inte riskerar att hoppa på fjädrarna, eller slå i stolpar/ram. Nackdelen är att hoppytan upplevs som lite mindre. Fördelen med nätet på utsidan är just att studsmattan känns större och luftigare. Vilket som är bäst är alltså en smaksak, och påverkar inte priset. Vi säljer flera olika modeller studsmattor, med nätet både på insidan och utsidan av stolparna. Kraftiga premiumfjädrar Alla Trekkrunner studsmattor använder guldgalvaniserade fjädrar av premiumkvalitet. Detta ökar motståndskraften mot korrosion med upp till 50% jämfört mot billigare standardgalvansierade fjädrar. Tjockleken på stålet i fjädrarna är #216;3.2mm mot normalt #216;3.0mm på andra studsmattor. Se bilden på fjädrarna, så ser du skillnaden i kvalitet. CE certifierad och godkänd för Sverige Studsmattan är CE certifierad. Studsmattan har svensk manual och svenska säkerhetsföreskrifter på studsmattans säkerhetsmärkning, vilket är ett krav för att CE märkningen ska vara giltig i Sverige, men som tyvärr ibland saknas. Saknas giltig CE märkning är studsmattan en säkerhetsrisk. Ändå säljs dessa i Sverige av vissa utländska e-handlare med svensk hemsida. Eftersom vi är ett svenskt företag följer vi Konsumentverkets säkerhetskrav för studsmattor. Gratis hemleverans Observera att då denna studsmatta är byggd i rejält tilltagna dimensioner levereras den i flera långa och tunga paket som inte ryms i en vanlig personbil. Därför bjuder vi på gratis hemleverans vid köp av denna studsmatta.

3088 SEK 4495 SEK

Rektangulär studsmatta 3,05x2,13m

Rektangulär studsmatta 3,05x2,13m

Rektangulär studsmatta 3,05x2,13m (10x7ft) Rektangulär studsmatta där allt du behöver ingår. Stabil modell med ram av galvaniserat stål. Hoppmattan (3,05x2,13m) består av UV-beständigt PP material. Säkerhetsnät (184cm högt), stege och extra tjockt kantskydd ingår. Denna rektangulära studsmatta har 82 fjädrar av högsta premiumkvalitet, hela 21cm långa. Kantskyddet består av rejält vadderad PVC, 25mm tjock. PVC har högre hållbarhet än kantskydd tillverkade av PE. Ram av #216; 50mm, 2.00mm tjock galvaniserat stål Stabil konstruktion med ram #216; 50mm av 2.00mm galvaniserat stål som tål en användarvikt upp till 150Kg. Många svagare studsmattor tål bara 100kg användarvikt. Alla ben på denna rektangulära studsmatta är tillverkade i rejäla #216; 50mm rör med ståltjocklek 2.50mm. När ståldimensionen inte framgår i produktbeskrivningen används vanligtvis en lägre diameter och lägre ståltjocklek på 1.00-1.20mm, vilket gör studsmattan ostadigare samt mindre hållbar. Stege ingår Stege ingår, men den syns inte på produktbilderna. Nätet på utsidan, eller nätet på insidan - vilket är bäst? Nätet på insidan av skyddsstolparna är bäst, främst för lite ovanare hoppare. Vana hoppare vill helst ha nätet på utsidan. När nätet är på insidan blir hoppningen lite säkrare, då barnet inte riskerar att hoppa på fjädrarna, eller slå i stolpar/ram. Nackdelen är att hoppytan upplevs som lite mindre. Fördelen med nätet på utsidan är just att studsmattan känns större och luftigare. Vilket som är bäst är alltså en smaksak, och påverkar inte priset. Vi säljer flera olika modeller studsmattor, med nätet både på insidan och utsidan av stolparna. Kraftiga premiumfjädrar Alla Trekkrunner rektangulära studsmattor använder guldgalvaniserade fjädrar av premiumkvalitet. Detta ökar motståndskraften mot korrosion med upp till 50% jämfört mot billigare standardgalvansierade fjädrar. Tjockleken på stålet i fjädrarna är #216;3.2mm mot normalt #216;3.0mm på andra studsmattor. Denna rektangulära studsmatta är utrustad med Trekkrunners kraftfullaste premiumfjärdrar som är hela 21cm långa (50 varv). Se bilden på fjädrarna, så ser du skillnaden i kvalitet. Vilken storlek på rektangulär studsmatta ska jag välja? Vi säljer flera rektangulära studsmattor. De två största är mycket stora och kraftiga modeller. Den största är 5,48x3,96m - en av marknadens allra största studsmattor för hemmabruk. Även om det quot;bara quot; är ca 1 meter ytterligare i varje riktning, är den större modellen hela 55% större - 21,7m #178; totalyta jämfört mot den näst största 14m #178;. Tänk på att det inte utifrån produktbilderna går att bedöma skillnaden i storlek mellan de olika modellerna, eftersom bilderna är i olika skalor. CE certifierad och godkänd för Sverige Studsmattan är CE certifierad. Studsmattan har svensk manual och svenska säkerhetsföreskrifter på studsmattans säkerhetsmärkning, vilket är ett krav för att CE märkningen ska vara giltig i Sverige, men som tyvärr ibland saknas. Saknas giltig CE märkning är studsmattan en säkerhetsrisk. Ändå säljs dessa i Sverige av vissa utländska e-handlare med svensk hemsida. Eftersom vi är ett svenskt företag följer vi Konsumentverkets säkerhetskrav för studsmattor. Gratis hemleverans Observera att då denna rektangulära studsmatta är byggd i rejält tilltagna dimensioner (vikt 108kg!) levereras den i flera långa och tunga paket som inte ryms i en vanlig personbil. Därför bjuder vi på gratis hemleverans vid köp av denna studsmatta.

3988 SEK 5995 SEK

Studsmatta-paket 4,27m Convex

Studsmatta-paket 4,27m Convex

Studsmattor med skyddsnät 4,27m Studsmatta-paket där allt du behöver ingår. Stabil modell studsmatta med ram av galvaniserat stål. Hoppmattan (4,27m i diameter) består av UV-beständigt PP material. Säkerhetsnät (180cm högt), kantskydd och stege ingår. Denna studsmatta har 80 fjädrar. Många av stormarknadernas billiga studsmattor med diameter 4,27 har endast 50-60 fjädrar, vilket leder till sämre funktion. Kantskyddet består av rejält vadderad PVC, 21mm tjock. PVC har högre hållbarhet än kantskydd tillverkade av PE. Vi avråder av säkerhetsskäl för ditt barn från att köpa en billig studsmatta utan dessa viktiga säkerhetsdelar. Därför har vi valt att inte sälja studsmattor utan dessa tillbehör inkluderade. Ram av #216; 42mm, 1.35mm tjock galvaniserat stål Stabil konstruktion med ram #216; 42mm av 1.35mm galvaniserat stål som tål en användarvikt upp till 150Kg. Många svagare studsmattor tål bara 100kg användarvikt. Benen på denna studsmatta är tillverkade i #216; 38mm rör med ståltjocklek 1.35mm. När ståldimensionen inte framgår i produktbeskrivningen används vanligtvis en lägre diameter och lägre ståltjocklek på 1.00-1.20mm, vilket gör studsmattan ostadigare samt mindre hållbar. De allra billigaste studsmattorna har inte galvaniserat stål och rostar därför lätt. Då framgår det vanligtvis inte i produktbeskrivningen att konstruktionen är galvaniserad. Convex nätstolpar Denna modell studsmatta har böjda stolpar för nätet. Nätet på utsidan, eller nätet på insidan - vilket är bäst? Nätet på insidan av skyddsstolparna är bäst, främst för lite ovanare hoppare. Vana hoppare vill helst ha nätet på utsidan. När nätet är på insidan blir hoppningen lite säkrare, då barnet inte riskerar att hoppa på fjädrarna, eller slå i stolpar/ram. Nackdelen är att hoppytan upplevs som lite mindre. Fördelen med nätet på utsidan är just att studsmattan känns större och luftigare. Vilket som är bäst är alltså en smaksak, och påverkar inte priset. Vi säljer flera olika modeller studsmattor, med nätet både på insidan och utsidan av stolparna. Kraftiga premiumfjädrar Alla Trekkrunner studsmattor använder guldgalvaniserade fjädrar av premiumkvalitet. Detta ökar motståndskraften mot korrosion med upp till 50% jämfört mot billigare standardgalvansierade fjädrar. Tjockleken på stålet i fjädrarna är #216;3.2mm mot normalt #216;3.0mm på andra studsmattor. Se bilden på fjädrarna, så ser du skillnaden i kvalitet. CE certifierad och godkänd för Sverige Studsmattan är CE certifierad. Studsmattan har svensk manual och svenska säkerhetsföreskrifter på studsmattans säkerhetsmärkning, vilket är ett krav för att CE märkningen ska vara giltig i Sverige, men som tyvärr ibland saknas. Saknas giltig CE märkning är studsmattan en säkerhetsrisk. Ändå säljs dessa i Sverige av vissa utländska e-handlare med svensk hemsida. Eftersom vi är ett svenskt företag följer vi Konsumentverkets säkerhetskrav för studsmattor. Gratis hemleverans Observera att då denna studsmatta är byggd i rejält tilltagna dimensioner levereras den i flera långa och tunga paket som inte ryms i en vanlig personbil. Därför bjuder vi på gratis hemleverans vid köp av denna studsmatta.

4188 SEK 6295 SEK

5000 förp vatten kristaller 5 färger 0,8-1 cm

5000 förp vatten kristaller 5 färger 0,8-1 cm

Vatten kristaller (Vattenpärlor, water crystal soil, orbeez) i olika färger med 5000 vatten kristaller per förp. Vackra att dekorera med i vaser, antingen själv eller blanda olika färger med varandra. Pärlorna går ifrån ca 2 mm till 0,8-1 cm GÖR SÅHÄR: - Addera ca 4 dl vatten och häll i pärlorna i vattnet. - Vänta i ca 4 timmar eller tills de uppnått sin storlek - Häll sedan bort resterande vatten och använd pärlorna som dekoration eller till olika arrangemang. Priset avser 1 påse! inte ...

99 SEK 159 SEK

Pokémon 24 st- innehåller pikachu- perfekt till adventskalender

Pokémon 24 st- innehåller pikachu- perfekt till adventskalender

24 stycken olika Pokémon figurer. Seten kan variera något men samtliga set innehåller figuren Pikachu. Fin kvalitet! Perfekt till barnens adventskalender! Figurerna är av giftfri PVC. Figurerna är 2-3 cm långa Produkten är inte lämplig för barn under 3 år.

105 SEK 295 SEK

Lekstuga/Gäststuga LIDO

Lekstuga/Gäststuga LIDO

Barnen vill ha en egen lekstuga och föräldrarna en gäststuga på sommaren och ett förråd för utemöblerna på vintern. Den här stugan kan ha alla dessa funktioner på en och samma gång. Att den dessutom är snygg med sina knuttimrade väggar, veranda och fönsterluckor skadar inte heller.Som om inte allt detta skulle räcka slipper ni bygga huset från grunden. Vi levererar det som en byggsats där planhyvlade väggprofiler och allt annat virke ingår. Samma sak med det öppningsbara fönstret, dörren och andra detaljer, skruv, spik och monteringsanvisningar. Att sätta ihop alla delar till ett färdigt hus klarar ni galant själva även om ni så inte ens har byggt med lego förut. Annars är liknelsen bra, det här är som ett legohus där alla bitar passar i varandra.Fasadfärg och takbeläggning ingår däremot inte, så det får ni välja helt själva. Shingel, papp, plåt eller tegelpannor – allt passar.Vi satsar på hög kvalitet och väljer en barnvänlig konstruktion, fönstren har plexiglas för maximal barnsäkerhet.

13490 SEK 999999984306749400 SEK

CR7 2-Pack Boys Boxer

CR7 2-Pack Boys Boxer

Smarte børne underbukser fra CR7. I livet er underbukserne lavet med en kvalitets elastik, hvor der på elastikken er vævet Ronaldo med kontrastfarve. Underbukserne har en god pasform, som tilpasser sig kroppen da de er lavet med elastan. 95% Bomuld 5% Elastan

99.95 SEK 149.95 SEK

Hugo Boss Boxershorts

Hugo Boss Boxershorts

Lækre boxershorts fra Hugo Boss i denne pakke får du tre par ensfarvet boxershorts, et par i grå, et par i blå, samt et par i grønne. I livet er boxershortsene lavet med en kvalitets elastik, hvor der på elastikken er vævet Hugo Boss med kontrast farve. Boxershortsene har en super pasform og tilpasser sig kroppen da de et tilført elastan. 95% Bomuld 5% Elastan

249.95 SEK 349.95 SEK

Resteröds Bamboo 3-pack

Resteröds Bamboo 3-pack

Super lækker 3-pack fra Resteröds. Her får du tre par ensfarvet sorte boxershorts som er udført i blødt Bambus materiale. Bambus materialet dræber lugt bakterier, hvilket betyder du kan bruge boxershortsene mere end en dag af gangen. Boxershortsene har en super pasform og tilpasser sig kroppen, da de er tilført elastan. I livet er boxershortsene lavet med den brede Resteröds elastik, hvor der på elastikken er vævet Resteröds, med mørk ton i ton farve. Denne model er med lange ben, og de bliver leveret i lækker Resteröds æske. Dette er en NOOS vare hvilket betyder den altid vil være at finde her på siden. 65% Bambus 30% Bomuld 5% Elastane

262.46 SEK 349.95 SEK

2-Pack Boys Trunks

2-Pack Boys Trunks

Lækker 2-Pack fra CR7. Underbukserne har en super pasform, og tilpasser sig kroppen da de er tilført elastan. Denne model sidder til, og har en god benlængde. 95% Bomuld 5% Elastan

134.96 SEK 179.95 SEK

CR7 3-Pack Trunks

CR7 3-Pack Trunks

Smarte underbukser fra CR7. I denne pakke får du tre par sorte underbukser, som er lavet med forskellige farvet elastikker i livet. På elastikkerne er der vævet CR7 med hvid kontrastfarve. Underbukserne bliver leveret i en lækker CR7 æske. 95% Bmuld 5% Elastan Model :Cristiano Ronaldo 3-Pack Trunks underwear Cotton Stretch Style: 8100-49-645

187.46 SEK 249.95 SEK

Resteröds 3-Pack Boxershorts

Resteröds 3-Pack Boxershorts

Lækker 3-pack boxer pakke fra Resteröds. I denne pakke får du 3 par sorte boxershorts som er i super kvalitet. Boxershortsene er lavet med en kvalitets i livet, hvor der på elastikken er vævet et lille Resteröds logo på. Boxershortsene har en super pasforn, og holder faconen efter vask. Boxershortsene tilpasser sig kroppen da de er tilført elastan. 95% Elastan 5% Bomuld

262.46 SEK 349.95 SEK

CR7 2-Pack Boxer

CR7 2-Pack Boxer

Lækre Boxer Brief fra Christiano Ronaldo serien af underbukser. Du får 2 forskellige par i denne pakke, og du kan se dem på billedet ved siden af. På elastikken står der Ronaldo. 95% Bomuld 5% Elastan Model: Cristiano Ronaldo 2-Pack Microfiber Trunks Style: 8400 51 519

112.46 SEK 149.95 SEK

Endurance Burke Boxershorts

Endurance Burke Boxershorts

Lækre underbukser fra Endurance. Underbukserne har en perfekt pasform, som tilpasser sig da de er lavet med elastan. I livet er underbukserne lavet med en kvalitets elastik, hvor der på elastikken er vævet Endurance med kontrastfarve. Den bløde bomuld gør underbukserne komfortable at have på. 95% Bomuld 5% Elastan Model: Endurance Burke Boxershorts - 3-pack Style: E1008

149.98 SEK 299.95 SEK

Resteröds Gunnar Ministripe

Resteröds Gunnar Ministripe

Smarte Resteröds underbukser med sorte og tyrkis striber. Underbukser er i super kvalitet, og bliver ikke løse i materialet efter vask. I livet er Boxershortsne lavet med en bred kvalitets elastik hvor der på elastikken er vævet Resteröds med tyrkis farve, og med den kateristiske Resterods signatur. Boxershortsene har en god pasform og tilpasser sig kroppen da de er lavet med elastan. 95%Bomuld 5%Elastan

127.46 SEK 169.95 SEK

Resteröds Original 3-Pack

Resteröds Original 3-Pack

Lækker 3-pack fra den originale Reaströds serie. I denne pakker får du tre par bløde og lækre underbukser, et par i ensfarvet sorte, et par i grå, og et par i hvide. Underbukserne er i super kvalitet, og holder både form og facon. Der er en kvalitets elastik i livet på underbukserne, hvor der på elastikken er syet et lille diskret Resteröds tab på. Underbukser er den originale korte esteröds model, som har en super pasform. Der er lycra i underbukserne, som gør til sidder komfortabelt, unden at blive løse! 95% Bomulf 5% Lycra

262.46 SEK 349.95 SEK

Gunnar fru duva pin up

Gunnar fru duva pin up

Smarte boxershorts fra Resteröds, med pin up pigen på. Underbukserne er i super kvalitet, og holder form og facon hele dagen unden at blive løse i materialet. Underbukser er lavet med den velkendte brede Resteröds elastik i livet, hvor der på elastikken er vævet Resteröds med det originale Resteröds logo. Underbukser er lavet med elastan, hvilket gør de tilpasser sig kroppen. 95% Bomuld 5% Elastan

127.46 SEK 169.95 SEK

CR7 Microfiber Trunks

CR7 Microfiber Trunks

Smarte microfiber tights fra CR7. I denne pakke er der et par sorte tights samt er par mønstret. I livet er underbukserne lavet med en kvalitets elastik, hvor der på elastikken er vævet Cristiano Ronaldo med kontrastfarve. Microfiberen gør det muligt at ånde, samt gør dem super slidstærke. Underbukserne ligger i en flot CR7 æske. 88% Polyester 12% Elastan Model: Cristiano Ronaldo 2-Pack Trunk Microfiber Style: 8502 49 418

187.46 SEK 249.95 SEK

Resteröds underbukser

Resteröds underbukser

Klassiske 2-pack sorte underbukser fra Resteröds i god kvalitet. Underbukserne er lavet med 5% lycra, hvilket gør dem komfortable at have på. Underbukserne er lavet med en kvalitets elastik, hvor der er vævet et Resteröds logo ind i. Elastikken i livet er af bedste kvalitet, og bliver ikke løs i vask. Her får du to par fede Resterods underbukser, i den bedste kvalitet, til en god pris. 95% Bomuld 5% Lycra

187.46 SEK 249.95 SEK

Gunnar santa owl

Gunnar santa owl

Smarte underbukser fra Resteröds med moderne ugle design. Underbukser har super pasform og holder formen, også efter vask. Underbukser er lavet med den brede elastik, hvor der på elastikken er vævet et Resteröds logo. Undebukser er lavet med elastan, hvilket gør de tilpasser sig kroppen. 95% Bomuld 5% Elastan

127.46 SEK 169.95 SEK

Vincent 2-Pack Seamless Microfiber Tight

Vincent 2-Pack Seamless Microfiber Tight

Lækre sømløse seamless underbukser fra Vincent Creation. Underbukserne har en super pasform og er lavet unden generende syninger, hvilket formindsker risikoen for hudirritation. Underbukserne er svedtranpoterende hvilket gør dem særdeles velegnet til løb, og andet form for aktivt brug. Underbukserne er særdeles lette og komfortable at have på, og det slidstærke materiale sikre lang levetid. Materiale: 96% Polyester, 4% Elastan. Model: Vincent 2-Pack Seamless Microfiber Tight Style:

262.46 SEK 349.95 SEK

Resteröds Sven Boxer

Resteröds Sven Boxer

Klassiske underbukser fra Resteröds. Underbukserne er i super kvalitet, og holder form og facon hele dagen. Underbukserne er lavet med en kvalitets elastik i livet, hvor der på elastikken er vævet et et moderne Resteröds logo. Underbukserne er den lange model, og er lavet med elastan så de tilpasser sig kroppen. 95% Bomuld 5% Elastan

127.46 SEK 169.95 SEK

Gunnar nordic mountains

Gunnar nordic mountains

Smarte underbukser fra fra Resteröds. Underbukserne er lavet i god kvalitet, og mister ikke pasformen i løbet af dagen. Underbukserne er lavet med smart mønster, med klare farver. Der er på den brede elastik vævet er Resteröds logo. 95% Bomuld 5% Elastan

127.46 SEK 169.95 SEK

Resteröds Gunnar Thunder

Resteröds Gunnar Thunder

Smarte boxershorts fra Resteröds. Boxershortsne, er lavet i smart design, med små lyn på. I liver er boxershortsene lavet med en bred elastik, hvor der på elastikken er vævet Resteröds med det originale Resteröds logo. Boxershortsne er lavet med elastan, hvilket gør tilpasser sig kroppen, og som gør de ikke bliver løse i stoffet i løbet af dagen. 95% Bomuld 5% Elastan

127.46 SEK 169.95 SEK

Claudio Tights

Claudio Tights

Lækre tights fra Claudio i god kvalitet. Her får du to par klassiske hvide tights. Tightsne er lavet med en kvalitetselastik i livet, hvor elastikken på indersiden polstret med blød flecce, hvilke gør dem lækre at have på. Den bløde bomuld og elastanen gør at tightsne tilpasser sig kroppen, samt gør dem komfortable at have på. 95% Bomuld 5% Elastan

71.99 SEK 239.95 SEK